Българският бранд за люти крафт продукти организира истински през първите

...
Българският бранд за люти крафт продукти организира истински през първите
Коментари Харесай

Chilli Hills обявяват конкурс за домашна ракия, вино и лют сос по време на фермерски Коледен базар

Българският бранд за люти крафт артикули провежда същински през първите три уикенда на декември. Първата порция събития се състояха през миналите събота и неделя, когато гостите на фермата се забавляваха с доста музика, пийване и ядене. Люта Коледа във Фермата продължава и идващите два уикенда на територията на новооткритата плантация за люти чушки в село Лозен, където се обитава и първият „ Музей на лютото “ в Европа, с над 70 разнообразни типа люти чушки от целия свят, подредени по географски зони.

По време на базара гостите могат да пазарят и дегустират разнообразни артикули от над 10 марката: вино и мезета, маслини, зехтин, същински шоколад за пиянство, здравословни десерти. Греяното вино, ракия и грог ще са разполагаем от самото начало. Николай Маджаров – Файчето от Мастършеф ще върти немски специалитети: джолани, супи и доста други кулинарни изкушения.

В духът на българската традиция, Chilli Hills афишира конкурс за най-хубава домашна ракия, най-хубаво домашно вино и най-хубав домакински пикантен сос. Всеки, който желае да се похвали със своите домашни творения, може да остави образци във фермата тази събота през целия ден. Експрертно жури в състав Сандомакс от Chilli Hills, Файчето от Мастършеф и Тодор Мешков от магазин Вино и Мезе ще оценят участниците. В неделя следобед на 10-ти декември ще бъдат оповестени онлайн Царете на ракията, виното и лютото, които ще завоюват предметни награди на стойност близо 500 лева

Купонът ще продължи с музика онлайн и детска работилница за коледни бисквитки.

За всички настоящи вести, следете. За положително въодушевление е видеото от миналия уикенд.

се намира в с. Долни Лозен, ул. Маркова Ливада. До нея може да се стигне с кола (20 мин. от центъра на града), или с градски превоз. Разположенa е на повърхност от 7 000 m2 при започване на селото с неповторима панорама към София и Стара Планина.

За

Любимият на всички бранд за люти крафт артикули е знак на качество, актуален дизайн и обич към лютото. През последните 10 години Chilli Hills се трансформира в образец и сполучливо въодушевява младите и дейни хора в България и освен! Chilli Hills започва като комерсиална марка при започване на 2014-а година и оттогава оперира като бутикова плантация, в която се отглеждат редки типове люти чушки от целия свят. В рамките на няколко часа след брането им, те се обработват и консервират под формата на люти сосове, пасти, маринати и доста други разнородни артикули.

Основната цел на е да способства за развиването на лютата просвета в България като също по този начин даде роден първокласен пикантен артикул на международния пазар на лютото.

Собствената линия „ Бalkan Hot Sauce “налага първия занаятчийски пикантен сос в България, който е и публично най-лютият артикул в страната.

От началото на месец Октомври, Chilli Hills отвориха и новата си плантация, която е отворена за визити и организация на събития.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР