Българският ансамбъл донесе първо злато за страната ни от Световното

...
Българският ансамбъл донесе първо злато за страната ни от Световното
Коментари Харесай

Българският ансамбъл донесе и първо злато от Световното в София

Българският отбор донесе първо злато за страната ни от Световното състезание в София. След като през вчерашния ден позволиха неточност точно на съчетанието с пет обръча, през днешния ден девойките на Весела Димитрова в състав Симона Дянкова, Лаура Траатс, Елена Бинева, Стефани Кирякова и Мадлен Радуканова бяха съвършени пред цялостните трибуни и бурната поддръжка от почитателите в зала "Арена Армеец "

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК В SPORTAL.BG СП Пожарна охрана ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА!

Българките съумяха и за пръв път да разчупят тоталната доминация на съветските гимнастички, които обраха всички първи места досега, в това число в многобоя при ансамблите през вчерашния ден. Нашите представителки бяха оценени с 23.300 (вчера получиха 19.700 в същото съчетание). На второ място остана Япония с 22.800, а третата позиция зае Италия с 22.550, които са международни шампионки на пет обръча от Пезаро през предходната година.

Това е трети орден за България от шампионата в София след бронза на ансамбъла в многобоя и среброто в отборната конкуренция при дамите. В днешния финален ден от международното състезание зала "Арена Армеец " е цялостна до краен лимит. Вторият край на три топки и две въжета стартира след броени минути.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР