Българските военноморски сили получили два сигнала за укрити мини в

...
Българските военноморски сили получили два сигнала за укрити мини в
Коментари Харесай

Два сигнала за мини в Черно море, се оказали черни отпадъци

Българските военноморски сили получили два сигнала за укрити мини в Черно море. В последна сметка не били открити плаващи мини, а черни пластмасови кутии или боклуци . Това съобщи началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов на конференция в МО във връзка с крайбрежието и украинските.

Не се оповестени региони неразрешени за корабоплаване, само че са оповестени региони, където би трябвало да е с нараснало внимание.

Министерство на защитата е в съгласуваност с военноморските сили на Румъния и Турция. Потвърждават се данните, че в резултат на течението в Черно море, вятърът и вълната е на доста разстояние от бреговата линия. Турските и Румънските Военноморски сили също унищожили такива мини на доста разстояние от брега.
 В Турция откриха морска мина покрай границата с България
В Турция откриха морска мина покрай границата с България

Това е втората мина, достигнала турските крайбрежия

Извършва се постоянно проучване на системата на разделно придвижване на морските пространства в България. Тези морски пътища са непрестанно следени. Борбата с плаващите мини е непрекъсната, увери адмирал Ефтимов.

По отношение на минните ловци, добити са два минни ловци на политическа цена от Кралство Нидерландия. Ние ги взехме в неоперативно положение и следва тяхното пригодяваме. Когато тренира оперативната група, тя е за почвени или дънни мини.
 Драгомир Заков упорства за боеспособна войска, която да ни отбрани Обновена
Драгомир Заков упорства за боеспособна войска, която да ни отбрани

Някои планове са били свързани със подозрения за корупция
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР