Българските учители успешно преминаха през трудния период, в който системата

...
Българските учители успешно преминаха през трудния период, в който системата
Коментари Харесай

“Достойните българи“ за 2020 г. - българските учители

Българските учители сполучливо минаха през сложния интервал, в който системата на образованието за няколко дни през месец март превключи към образование от разстояние в електронна среда. За положените старания през днешния ден те бяха удостоени с премия та „ Достойните българи “. 

„ Учителите заслужават това отличие, тъй като демонстрираха професионализъм, с който опровергаха скептиците “. Това сподели министърът на образованието и науката Красимир Вълчев откакто получи оценката за груповото изпитание на просветителната система по време на електронното образование. По думите му работата на учителя е дълга и неосезаема и резултатите от нея идват със забавяне. Според него постоянно откакто пораснем забравяме, че сме съумели в живота с помощта на своите преподаватели. „ Ние като общество можем да разчитаме на българския преподавател, само че и той би трябвало да продължава да разчита на нас. Всички специалности са значими, само че преподавателите вършат по този начин, че във всички сфери да има положителни експерти, да има повече почтени българи “, уточни още той.

Министър Вълчев награди Николай Табаков и Милен Иванов от Българската национална телевизия за приноса им в излъчването на ТВ уроци - „ С Българска национална телевизия на учебно заведение “ в народен ефир. Отличие получи и ръководителят на Обществения съвет на 20-о учебно заведение в София Иван Давидов, който направи две огромни изследвания измежду родителите в интервала на образованието в електронна среда от разстояние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР