Българските учени ще представят цялата историческа истина в Страсбург следващата

...
Българските учени ще представят цялата историческа истина в Страсбург следващата
Коментари Харесай

Джамбазки и Сиди от опожарения КЦ в Битоля: Македония в този вид няма място в ЕС

Българските учени ще показват цялата историческа истина в Страсбург идната седмица

" Нужни са действителни политически дейности за премахване на антибългаризма в Македония! "

Това споделиха двамата съпредседатели на Вътрешна македонска революционна организация при визитата си в Битоля. Поводът за визитата им е вчерашното безочливо, оповестиха от пресцентъра на партията.

" Припомняме, че това напълно не е първото посягане над българска институция там. В началото на годината бяха счупени прозорците на центъра, а преди този момент бяха поругани и доста други български знаци и военни гробища. Да не приказваме за премахването на лентите с български флагове от венците на саркофага на Гоце Делчев в Скопие. Вандалският акт стана по време на честванията на 150 години от рождението на именития челник на Вътрешна македонска революционна организация на 04 февруари тази година ", разясняват от Вътрешна македонска революционна организация.

" Цяла Европа ще разбере за протичащото се в районен съд Македония. Ще се погрижа персонално за това. Българщината е жива тук, ние ще се борим за нея и няма да позволим на никой да съобщи българския народен интерес ", съобщи Джамбазки.

" Опожарената врата няма да спре разгарянето на огъня на българщината в Македония! Затова сме тук, с цел да подкрепим нашите братя в Битоля ", добави Сиди.

по време на сесията на Екологичен потенциал на представители на публичния кръг „ За Македония “. Учените и обществениците, които са част от формалната делегация, по покана на българския представител в Екологичен потенциал Ангел Джамбазки, за първи път ще имат опцията да показват на европейските политици историческата истина за общата история на Р България и районен съд Македония от първо лице.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР