Българските граждани заслужават европейски стандарти на живот и отговорни политици

...
Българските граждани заслужават европейски стандарти на живот и отговорни политици
Коментари Харесай

Карадайъ: Служебният кабинет счупи доверието в честността на изборите

Българските жители заслужават европейски стандарти на живот и виновни политици с държавническо мислене и държание. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, откакто упражни правото си на избор.

Секционните комисии са задължени да подкрепят гласоподавателите в упражняването на глас. Това се пробвах да покажа на българските гласоподаватели, че не е мъчно да се гласоподава на машина. СИК би трябвало да им спомага, когато дойдат в секцията за гласоподаване, изясни водачът на Движение за права и свободи.

" Освен че държавните органи би трябвало да подсигуряват българските жители да могат да гласоподават, те би трябвало да подсигуряват и честността на изборите. За страдание на тези избори видяхме, че този длъжностен кабинет освен че не се оправи с това, а сътвори подозрения, бих споделил счупи доверието в честността на изборите. И по тази причина бих се обърнал към всички български жители да излязат да гласоподават отговорно - за знаещи и можещи политици, за виновни политици, за политици с държавническо мислене и държание. И да изискват от държавните органи да подсигуряват честността на изборите ", съобщи Мустафа Карадайъ.
свързани новини36433на 28.10.2021112754на 01.10.2021
Той акцентира, бе броенето на контролните разписки е наложително.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР