Български възход изрази ясно своята позиция, тя е ясна и

...
Български възход изрази ясно своята позиция, тя е ясна и
Коментари Харесай

Български възход: Не е моментът да пипаме изборното законодателство

" Български напредък " изрази ясно своята позиция, тя е ясна и поредна - не е в този момент моментът да пипаме и променяме изборното законодателство. Това сподели преди съвещанието на Народно събрание Александър Николов от партията.

" Първо това оставя извънредно неприятен усет за търсене на служебна победа, второ дава сигнал за неустойчивост и трето - приказва за отвод на политическите сили да поемат отговорност в обстановка на няколко рецесии ", сподели Николов.

Припомни, че " Български напредък " са дали своят вот за оставане на машинното гласоподаване в настоящия тип и срещу връщането на смесеното гласоподаване, тъй като считат, че то ще донесе безпорядък и невалидни бюлетини и няма да подсигурява честността на вота. Гласували са твърдо " за " оставянето на Обществения съвет, регион " Чужбина ", продължаването на електронното гласоподаване.

Сериозният проблем е, че измененията в Изборния кодекс, по думите му " дават късмет за изместване на тематиката в посока митингова народна власт ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР