Български полицай е убил лекар на гръцкия остров Крит. Доктор

...
Български полицай е убил лекар на гръцкия остров Крит. Доктор
Коментари Харесай

Български полицай уби лекар на о. Крит

Български служител на реда е умъртвил доктор на гръцкия остров Крит. Доктор Христодулос Каландзакис е убит с 4 патрона в събота, написа Нова телевизия. 

За убийството са арестувани български служител на реда и брачната половинка на жертвата, които са били любовници. Мъжът към този момент е направил признания пред гръцката полиция.

Като претекст за убийството стоят любовен триъгълник и апетити за огромно завещание.

62-годишният кардиолог подозирал 38-годишната си брачна половинка Дешка Говедарова в невярност и желал тест за бащинство.

Красимир Карчев, който е на 37 години, опитал да убие мъжа на любовницата си и на 23 септември. Планът му обаче не сработил, тъй като наоколо имало хора. Затова се прибрал в България и се върнал назад на 6 октомври. Ловци, намиращи се в региона, видели закононарушението.

“Убиецът беше направил засада, като че ли чакаше да премине заек. Както идваше колата на доктора, килърът изскочи, прикрит зад маслиново дърво, и чух първия изстрел. Докторът спря колата, излезе от нея и потегли да тича в противоположна посока към град Сития, викайки за помощ. Последваха втори, трети изстрел. Започна да вика: “Ей, момчета, момчета ”, описа по тв “Антена ” главният очевидец.

Две денонощия след нещастието обществото още е настръхнало от убийството на Каландзакис, което се случи точно на рождения му ден, както и последвалите изповеди и шокиращи откровения за закононарушението.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР