Български боец бе определен за номер 1 и спечели престижната

...
Български боец бе определен за номер 1 и спечели престижната
Коментари Харесай

Български боец обявен за номер 1 на Balkan Best Fighters 2017

Български войник бе избран за номер 1 и завоюва влиятелната купа за най-хубав войник в жанр К1 на шампионата при юношите.

Неговото име е Али Юзеир. Той се състезава в най-атрактивния и тежък жанр в кикбокса К1 в категория до 71кг. при юношите в старша възраст.

Balkan best fighters се организира в гр. Ниш Сърбия като присъединяване взеха общо 9 страни със 71 тима и 540 участника.

България взе присъединяване с 20 състезателя напълно в ринговите стилове лоу кик и К1.

Али Юзеир е ученик на варненския клуб по кикбокс и муай тай Вокил с ръководител и треньор Галин Димов.

Още с тегленето на жребия беше ясно, че негови противници ще бъдат едни от най-класните състезатели в този жанр и пътя към върха няма да е по никакъв начин елементарен.

Ето какво написа националния селекционер Красимир Колев за цялостното показване на България:

„ Българският тим се класира втори на Балкан бест файтърс в Ниш, Сърбия, като завоюва 10 златни, 4 сребърни и 4 бронзови оценки.

Али Юзеир получи купа и парична награда за най-хубав играч при юношите в жанр К1.

Всички момчета се показаха на високо равнище и демонстрираха отлична подготовка.

Благодаря на всички състезатели, техните треньори и всички, които помогнаха на тима да се потвърди като един от най-хубавите от 71 тима и 540 участника!!! “

Въпреки голямата конкуренция боецът от Варна не се спря пред нищо като по пътя си в полуфиналната среща опустоши настоящия Европейски първенец при юношите в жанр лоу кик Ерик Буза.

На финала размаза Петър Петрович от Сърбия и безапелационно завоюва аплодисментите на цялата зала и справедливо бе награден с купата за най-хубав войник в жанр К1 при юношите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР