Българската версия на най-мащабния онлайн портал за безплатно образование в

...
Българската версия на най-мащабния онлайн портал за безплатно образование в
Коментари Харесай

Образователната платформа "Кан академия" подготвя безплатни курсове за изпитите след 7-и и 12-и клас

Българската версия на най-мащабния онлайн портал за гратис обучение в света - " ", възнамерява през идната година да създаде безвъзмездни курсове за изпитите по математика след 7-и и 12-и клас, оповестиха от платформата. Изпитите са основни за седмокласниците и зрелостниците, защото служат за вход в елитните гимназии и в част от университетите.

За да бъдат създадени видеоуроците, " Кан академия " афишира дарителска акция - в идващите седмици, тъй че учениците да получат безвъзмездни обучителни материали на най-високо равнище, показват от организацията.

Платформата регистрира, че към този момент оказва помощ на над 107 хиляди консуматори - възпитаници, учители, родители. В българската версия са налични над 6 хиляди видеоурока и десетки хиляди публикации и извършения по математика, физика, химия, биология, здраве и медицина, международна история, музика, философия и други, като непрекъснато се превеждат и прибавят нови и нови обучителни запаси от истинската британска версия на платформата.

Всеки искащ може да помогне с подаяние за новата самодейност по определен от него метод: Компании от разнообразни бизнес сфери също могат да се включат със свое подаяние или с призоваване на свои чиновници.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР