Българската сноубордистка Александра Жекова се представи страхотно в състезанието по

...
Българската сноубордистка Александра Жекова се представи страхотно в състезанието по
Коментари Харесай

Сани Жекова спечели малкия финал в Банско

Българската сноубордистка Александра Жекова се показа ужасно в надпреварата по спринт бордъркрос в Банско, кръг от Световната купа, откакто завоюва дребния край в конкуренцията.

Жекова съумя да покаже задоволително в квалификацията, с цел да записва време 22.71 секунди и да заеме 18-та позиция, с което си обезпечи присъединяване в четвъртфиналите. След това българката приключи трета в своята серия, с цел да продължи към полуфиналите и да откри място измежду 12-те най-хубави в дисциплината. Жекова остана пета в полуфиналната си серия и не съумя да стигне до огромния край, само че по-късно се показа доста мощно в дребния край, с цел да пребори конкуренцията и да го завоюва, с което да зарадва многочислената аудитория в Банско. По този метод нашата сноубордистка остана на седмо място в крайното класира за деня. Състезанието бе извоювано от французойката Шарлоте Банкс, а на почетната стълбичка се качиха още Микела Мойоли и Нели Моен Локоз.

Утре в Банско следва второто съревнование в Паралелния великански слалом, където при мъжете ни показва топ сноубордистът ни Радослав Янков. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР