Българската национална телевизия печели все по-голяма аудитория в дигиталното пространство.

...
Българската национална телевизия печели все по-голяма аудитория в дигиталното пространство.
Коментари Харесай

Дигиталните проекти на БНТ бяха представени на форума DIGIT4PLOVDIV

Българската национална телевизия печели все по-голяма публика в цифровото пространство. След въвеждането на аудиоробота, който чете новините, погледът в този момент е ориентиран към най-младите в платформата " Тик-ток ".

Начините, по които Българска национална телевизия доближава до повече фенове, бяха показани през днешния ден на форума за цифров бизнес „ DIGIT4PLOVDIV ". С къси видеа с реплики от известни български филми публичната медия печели вниманието даже на най-малките.

През новите платформи противоположната връзка с потребителите е по-бърза, а това оказва помощ и наличието, което националната телевизия прави да бъде съобразено с упованията на феновете.

" В тик-ток от 7000 почитатели преди 6 месеца, сега може да се похвалим с 55 000. Нашето наличие в тик-ток е напълно съобразено с аудиторията, както и във всяка друга мрежа. Успяваме да стигнем до тях със наличие, което е обвързвано с медията, да вземем за пример по всеки метод да приказваме за остарели сериали, за които младежите не са чували, само че поднесено по този метод ние ги въодушевяваме ", разяснява Марио Василев - шеф на дирекция " Мултимедия " в Българска национална телевизия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР