Това, което ви се случва, е поради ваши грешки, просто

...
Това, което ви се случва, е поради ваши грешки, просто
Коментари Харесай

Тома Биков към ПП-ДБ: Опитайте се да бъдете по-скромни, сдържайте се, наложете си малко дисциплина

Това, което ви се случва, е заради ваши неточности, просто тъй като сте направили дейности, които след това водят до сходни резултати, съобщи в декларация Тома Биков от ГЕРБ-СДС. Поводът е декларация  на „ Продължаваме промяната-Демократична България “(ПП-ДБ), съобщи Българска телеграфна агенция.

 

В момента вие събирате резултатите от вашите дейности в последните три години, това е реколтата, обърна се към някогашните си сътрудници в ръководството Биков. И добави - никой не ви е отговорен и колкото заявления да извършите, няма да съберете даже и твърдото си ядро, тъй като и вашите хора стачкуват на „ Фритьоф Нансен “( против новата организация на придвижването в региона към НДК). Ще го разберете и това на изборите. 

 

Опитайте се да бъдете малко по-скромни, сдържайте се, наложете си малко дисциплинираност, прикани Биков.

 

Решението за пенсиите към този момент е взето от Национален осигурителен институт и то е за 11% нарастване, ние сме тук да ни „ изтъркаляте “ всички тези опорки, които ги въртите във Facebook от няколко седмици, разяснява депутатът. Ако има нещо значимо, което се случва през днешния ден, то е, че с сходни дейности се неодобряват измененията в Конституцията, не за това дадохме непрекъсваемост на работата на Народното събрание, разяснява още Биков.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР