Българската национална телевизия (БНТ) обяви, че е придобила правата за

...
Българската национална телевизия (БНТ) обяви, че е придобила правата за
Коментари Харесай

Националната телевизия взе правата за игрите в Пекин 2022 и Париж 2024

Българската национална телевизия (БНТ) разгласи, че е придобила правата за гратис ефирно лъчение на олимпийските игри. Договорът с " Дискавъри " е за зимните игри в Пекин 2022 и за летните в Париж 2024.

" С подписаното съглашение, Българска национална телевизия продължава традицията от 1964 година да излъчва с първокачествен сигнал и гратис за българските фенове най-големия състезателен конгрес в света ", се споделя в известието на малкия екран.

Зимните игри е Пекин са от 4 до 20 февруари 2022 година, като Българска национална телевизия ще обезпечи предавания онлайн, директни излъчвания и студийни стратегии. Общо 110 часа истинска продукция ще бъдат излъчени по Българска национална телевизия 3, с главен акцент върху надпреварите на българските участници и финалите в най-интересните дисциплини, а част от надпреварите ще бъдат предавани и по Българска национална телевизия 1, прецизират от малкия екран.

" Дискавъри " резервира платените права за игрите в Пекин и Париж, в това число и достъпа до всеки миг на игрите в цифровите си платформи.

Предстоящите игри ще трансфорат Пекин в първия град, приел зимни и летни олимпийски игри.

Почти естествени игри: по какъв начин Пекин възнамерява да организира зимната олимпиада -
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР