Българската легенда на световния футбол Христо Стоичков посочи фаворитите си

...
Българската легенда на световния футбол Христо Стоичков посочи фаворитите си
Коментари Харесай

Стоичков: Неймар избра ПСЖ заради Златната топка

Българската легенда на международния футбол Христо Стоичков уточни любимците си за продобиване на купата на Мондиал 2018 от 14 юни до 15 юли в Русия. Камата разкри и за какво Неймар е избрал да заиграе в ПСЖ. Той приказва още за независимостта на Каталуния, Кристиано Роналдо, Диего Симеоне и Атлетико (Мадрид).

„ На първо място измежду любимците ми е Испания, по-късно слагам Германия и Франция. Бразилия и Аржентина идват след тях”, показа Стоичков упованията си за Световното в изявление за радио „ Марка”.

„ Призовах за самостоятелност на Каталуния още през 1992 година. Изпреварих всички, в този момент единствено могат да ми дишат прахта. Чувствам се и българин, и каталунец. Каталуния отвори вратата пред мен и съм усещам непосредствен с всички там. България и Каталуния са ми еднообразно близки на сърцето”, призна Камата по тематиката за независимостта на Каталуния.

„ Кристиано е страховит спортист, никой не може да се мери с него по вложените старания. Играе добре, вкарва, грижи се за тялото си всеки ден. Един огромен футболист би трябвало да се потвърждава всеки ден и той го прави”, сподели легендата за голмайстора на Реал (Мадрид) и по-късно мина на Диего Симеоне и Атлетико (Мадрид).

„ Диего е страховит човек, който не си смъква гащите пред никого. Винаги ще съм му другар, тъй като ме предложения в дома си, гледах по какъв начин тренира Атлетико. Той страда с всяка болежка на този клуб. Винаги ще имам благосклонности към Атлетико, тъй като бях другар с някогашния им президент Хесус Хил и синовете му. Когато играех, почитателите ме освиркваха, само че и ме приветстваха, като им вкарвах”.

„ Неймар подсписа с парижкия клуб, с цел да завоюва „ Златната топка”. ПСЖ е зад „ Франс Футбол” и той намерения, че по този начин ще завоюва наградата”, изясни Стоичков за какво бразилецът е напуснал Барса и минал в ПСЖ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР