Българската компания Fines Charging, в мрежата на която оперират повече

...
Българската компания Fines Charging, в мрежата на която оперират повече
Коментари Харесай

Първата зарядна станция с капацитет от 300 kW в България вече е факт

Българската компания Fines Charging, в мрежата на която оперират повече от 100 зарядни станции за електрически автомобили (над 60 DC и над 40 AC), разгласи, че най-новата й локация предлага и най-бързата все още скорост на зареждане в България- 300 kW.

" От през днешния ден можете да зареждате на още една наша нова локация, на посетители при приятелите ни от Hyundai България (IND Commerce) на Околовръстен път 260 в София ", анонсират от . " Локацията е налична от локалното на околовръстното 24/7 и там ще ви посрещнат 300 kW станция с два CCS-а, както и 120kW станция с още два CCS конектора ".

Въпреки че все още от цялостния капацитет на сходни скорости на зареждане могат да се възползват стеснен брой модели електрически автомобили, притежателите на тези от тях, които поддържат такова ултрабързо зареждане, могат да разчитат на в действителност впечатляващо улеснение под формата на генериране на заряд от 10% до 80% в границите на 15-18 минути и на нови към 90-110 километра свободен пробег след единствено 5 минути зареждане.

Fines Charging предлага съвсем изцяло автоматизиран развой по зареждането, като при приложимост на специфичното приложение за мобилен телефон на компанията, единственото, което се изисква от потребителя е избор на съответната зарядната станция с следващо Стартиране/Прекратяване на процеса на зарядната сесия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР