Българската федерация подава ръка на украински тенисисти! От централата ще

...
Българската федерация подава ръка на украински тенисисти! От централата ще
Коментари Харесай

Българската федерация подава ръка на украински тенисисти


Българската федерация подава ръка на украински тенисисти! От централата ще обезпечат безвъзмездни тренировки у нас за бягащи от войната. Кортовете на националния център в Борисовата градина към този момент са разполагаем на идващите украински тенисисти по два часа всеки работен ден.

БФТ ще направи и всичко допустимо за настаняване на двама украински национали в София. Един от тях е Вячислав Белински - сътрудник на двойки на родния гений Пьотр Нестеров в US Open.

От федерацията поканиха тенис клубовете в страната да поддържат самодейността съгласно опциите си, с цел да може " украински състезатели и техните фамилии да намерят заслон и опция да продължат да се занимават с обичания си спорт ".

В инициатвата незабавно се включи втората ни ракета Димитър Кузманов.

" Моят персонален кондиционен треньор, който приготвя мъжкият и женският народен тим също ще бъде разполагаем на състезателите! Моят роден клуб " Локомотив " Пловдив, в който също съм член, ще даде безвъзмездни кортове и ще спомага за преференциални цени за настаняване в хотел до комплекса! Във Варна към този момент се чака да дойде Европейският първенец до 18г. ", написа той в обществените мрежи.



За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР