Българската федерация по тенис и водещият специализиран спортно-възстановителен център СпортМед

...
Българската федерация по тенис и водещият специализиран спортно-възстановителен център СпортМед
Коментари Харесай

БФТенис и СпортМед с лекции за състезатели, треньори и родители

Българската федерация по тенис и водещият профилиран спортно-възстановителен център СпортМед започват партньорство за по-голяма грижа за тенисистите и се концентрират върху повишение на информираността и знанието на състезатели, родители, треньори и всички заинтригувани по значими спортно-медицински тематики директно свързани със спорта тенис.

" Ние имаме вяра в грижата за децата и подрастващите посредством спорта и неговото вярно упражняване, разпространяваме дейния метод на живот измежду всички цели групи като инструмент за предварителна защита на рискови държания и съразмерен метод на живот. Сериозен фокус в нашата работа през последните години се слага върху грижата за здравето на всички, за които работим. Отделяме внимание на информираността посредством интензивна работа с тенис треньорите, клубовете, родителите и всички заинтригувани по отношение на здравето като по този метод се стремим да спомагаме за ранната предварителна защита на контузии и вярното и съобразено с подготвителния развой възобновяване ", аяви Катерина Генова, общоприет секретар на БФТенис.

БФТ и СпортМед ще проведат взаимни образования и лекции, които са част от плана " Топката е в твоето поле ", който се реализира с поддръжката на Министерство на младежта и спорта. По време на идните държавни шампионати по тенис до 14 година в София и на финалния мастърс на БФТ до 12 и 14 година шефът на СпортМед доктор Мартин Иванов ще запознае публиката с част от най-новите трендове в региона. Д-р Иванов ще бъде разполагаем за въпроси за всички заинтригувани след края на лекциите.

Проектът " Топката е в твоето поле " - " Направи рационален избор " се реализира с поддръжката на Министерство на младежта и спорта по Национална стратегия за осъществяване на юношески действия по чл.10А от Закона за хазарта за 2018 година и цели повишение на информираността на младежта в няколко съществени посоки обвързвано.

Проектът цели да разпространява спорта, спортните действия и дейния метод на живот, здравословните привички като инструмент за придобиване на умения и други възможности за предварителна защита на рискови държания, зависимости и експанзия. Развитието на спорта в съвремието постанова нуждата от повишение на информираността по отношение на антидопинговите правила, политиката за битка с уредени мачове и хармоничното развиване с акцент върху физическото и психическо здраве и способи за ранната предварителна защита на травматични положения от спорта.

Посредством плана БФТ се концентрира върху повишение на информираността на състезатели, треньори, родители като се стреми в дълготраен проект осведомителната акция по изброените тематики да съпътства най-престижните събития от държавния състезателен календар през 2019 година.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР