Българската федерация по художествена гимнастика със съдействието на София -

...
Българската федерация по художествена гимнастика със съдействието на София -
Коментари Харесай

Невяна Владинова организира Мастър клас по художествена гимнастика в Южния парк

Българската федерация по художествена гимнастика със съдействието на " София - Европейска столица на спорта " провежда Мастър клас в Южния парк на 18 август от 9.00 до 12.00 часа.

Основен основател на събитието е посланикът на Световното състезание и втори вицепрезидент на БФХГ Невяна Владинова, която дружно с Жанина Иванова, помощник-треньор на народен тим отбор девойки, ще съобщи своя опит и умения на искащите.

" С провеждането на този клас желаеме най-малко за малко девойките, влюбени в художествената гимнастика, да влязат в обувките на една гимнастичка ", съобщи Невяна Владинова.

Събитието няма спортен темперамент и има за цел да разпространява дейния и здравословен метод на живот към повече придвижване и спорт. Инициативата е ориентирана към развиването на дребни, огромни и бъдещи гимнастички, посредством интензивности, поднесени по занимателен и наличен метод.

" Целта е да разпространяваме дейния и здравословен метод на живот. Искаме да покажем на повече деца, които не се занимават със спорт, какво съставлява художествената гимнастика. Има огромен интерес. Очакваме към 50 деца от клубовете. Ако в парка има искащи, които са там със своите родители, също ще могат да се включат в него. Това е и метод на разпространяваме Световното състезание, на което ще се домакини от 14 до 18 септември и да призовем феновете на този прелестен спорт да дойдат в залата и на поддържат нашите девойки ", добави Владинова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР