Българската делегация на конгреса на Партията на европейските социалисти (ПЕС)

...
Българската делегация на конгреса на Партията на европейските социалисти (ПЕС)
Коментари Харесай

Кирил Добрев: БСП с радост ще гласува за трети мандат на Сергей Станишев, постижението е уникално

Българската делегация на конгреса на Партията на европейските социалисти (ПЕС) в Лисабон има 10 гласа и те ще бъдат дадени за Сергей Станишев. Това подчертаха водачите на делегацията зам.-председателите на Българска социалистическа партия Деница Златева и Кирил Добрев. В отсъствието на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, те категорично акцентираха, че за партията е горделивост, че нейният някогашен ръководител ще получи трети мандат отпред на европейската левица.

" Ние сме тук до подкрепим Станишев за неговия трети мандат. Това е едно неповторимо достижение. Цялата делегация на Българска социалистическа партия с наслада ще гласоподава за него ", сподели в Лисабон Добрев, представен от Epicenter.bg. " Винаги сте ни подлагали на критика, че сме лидерска партия. Присъствието или отсъствието на водача не е най-важното за поддръжката, която ще получи Сергей от нас. Това е поддръжката на цялата партия. В случая 10 души, двама зам.-председатели, мощна делегация ", обърна се към публицистите той.

" 10 гласа има Българска социалистическа партия и те ще бъдат дадени за Сергей! За нас е горделивост, че имаме ръководител на ПЕС ", добави Деница Златева.

 Kонгресът на ПЕС стартира пред 240 публицисти и представители на 56 страни Виж още Kонгресът на ПЕС стартира пред 240 публицисти и представители на 56 държави
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР