Българската актриса Мария Бакалова ще изиграе бившата съпруга на Доналд

...
Българската актриса Мария Бакалова ще изиграе бившата съпруга на Доналд
Коментари Харесай

Мария Бакалова ще играе Ивана Тръмп в биографичен филм за бившия президент на САЩ

Българската актриса Мария Бакалова ще изиграе някогашната брачна половинка на Доналд Тръмп - Ивана в иден биографичен филм за 45-ия президент на Съединени американски щати.

Проектът е озаглавен " The Apprentice " (Стажантът) и е дело на наградения в Кан режисьор Али Аббаси. В продукцията ще вземат участие и други звездни имена - звездата на Marvel Себастиан Стан ще е в ролята на Доналд Тръмп, а артистът от сериала " Наследници " (Succession) Джеръми Стронг ще се преобрази в Рой Кон - юрист и непосредствен консултант на Тръмп при започване на неговата кариера.

Действието във кино лентата се развива през 70-те и 80-те години на 20-и век и наблюдава пътя на Доналд Тръмп до превръщането му в нюйоркски магнат в региона на недвижимите парцели, както и връзките му с Рой Кон - известният юрист, който става негов наставник, а по-късно е лишен от правата си на юрист поради неетично държание, предава английският вестник " Гардиън ".

Продукцията е разказана като " история за наставник и протеже, която преглежда произхода на една американска династия " и " разкрива моралната и човешката цена на една просвета, определяна от спечелили и победени ". Снимките стартират тази седмица.

Последният филм на режисьора Али Аббаси - " Holy Spider " неотдавна получи номинацията на Дания да се бори в категорията за най-хубав интернационален игрален филм на " Оскарите ". Абаси също по този начин е режисьор на последните два епизода на хитовия сериал на HBO " The Last of Us " (Последните оцелели).

Сценарист на биографичната продукция за Тръмп е журналистът и публицист Гейбриъл Шърман, чиято книга " The Loudest Voice in the Room " за създателя на Fox News беше приспособена в минисериал през 2019 година

Това ще е вторият иден план, който събира на едно място Бакалова и Себастиан Стан. Екранният сътрудник на българската актриса до момента беше прочут с ролята си на Зимния боец от вселената Marvel. Той получи първите си номинации за премиите " Еми ", " Златен глобус " и " Изборът на критиците " за ролята му на Томи Лий в известния сериал " Пам и Томи ".

В актьорския състав е и Джеръми Стронг, който по-рано тази година получи третата си номинация за " Еми " за облика му на Кендъл Рой в сериала " Наследници ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР