Българска федерация по мотоциклетизъм награди пилотите с призово класиране през

...
Българска федерация по мотоциклетизъм награди пилотите с призово класиране през
Коментари Харесай

Мартин Чой и Дани Цанков със специални награди

Българска федерация по мотоциклетизъм награди водачите с призово класиране през сезона в другите класове и дисциплини на тържествена гала в Пловдив, оповестяват от централата.

Най-добрият играч на писта Мартин Чой получи премия за извоюваната рекордна 29-а шампионска купа в републиканския шампионат, както и отличие за участията си през сезона в Световния ендуранс шампионат. Чой ще продължи да написа история в този спорт и следващата година, като още веднъж ще кара на познатото високо равнище в България и Европа в " кралския " клас.

Другият български надарен играч в мотокроса Дани Цанков беше награден за първото място в генералното класиране за 2022-а при 85 кубиковите мотори и получи специфичен приз от Световната федерация (FIM) за успеха в Европейския шампионат " Ямаха къп " на 21 август.

Цанков лекува лека контузия на ръката и след Нова година ще стартира тренировки, до момента в който Чой продължава с ежедневни двуразови занимания във фитнеса и навън.

Ден преди церемонията на БФМотоциклетизъм Дани Цанков беше отличен и като най-перспективен състезател на Перник за 2022 година, а неговият управител Мартин Тодоров заслужи наградата треньор номер 1 на Перник в формалната ранглиста на регионалния град.


















22:00 22/12 22:00 22/12






























--> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР