Българска федерация по художествена гимнастика организира шампионско коледно тържество, с

...
Българска федерация по художествена гимнастика организира шампионско коледно тържество, с
Коментари Харесай

Българската федерация по художествена гимнастика завъртя шампионско коледно парти

Българска федерация по художествена гимнастика провежда шампионско коледно празненство, с което означи края на тази сполучлива година за българската художествена гимнастика. На " златния " ваучър участва президентът на БФХГ Илиана Раева, вицепрезидентите Мария Петрова и Невяна Владинова, Управителният съвет към БФХГ, треньорите на националните тимове, членовете на комисиите при БФХГ - Треньорска, Съдийска и Комисия за всеобщ спорт, администрация и длъжностни лица във Федерацията.

" Всеки посетител пристигна ухилен, позитивно зареден и с чудесно въодушевление, а последвалите смешки, закачки, песни и танци, не спираха от самото начало.

Президентът на БФХГ Илиана Раева поздрави всички за отличните резултати, реализирани през последните 12 месеца и им пожела още по-големи триумфи следващата година. Тя благодари за всеотдайната работа на всеки един от гостите, който е неизменима част от достиженията на българската художествена гимнастика и превръщането ѝ в най-успешния спорт в страната в последните години.

Всички получиха дарове от Дядо Коледа и си дадоха обещание да работят още по-здраво през новата година.

Така с доста оптимизъм и забавление бе изпратена прелестната за нашата художествена гимнастика година и с доста оптимизъм и религия, всички си пожелаха през Новата година да са здрави, щастливи и сполучливи! Обещаваме ви една мощна и сполучлива олимпийска 2024-та! Защото ние можем ".







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР