Българката Мария Бакалова показа близки отношения със семейство Армани. Това

...
Българката Мария Бакалова показа близки отношения със семейство Армани. Това
Коментари Харесай

Бакалова сияе на Седмицата на модата в Париж - показа близки отношения със семейство Армани

Българката Мария Бакалов а сподели близки връзки със семейство Армани. Това се случи в границите на Седмицата на модата в Париж, където фамозната фешън фамилия показа сбирката си за есен/зима. Джорджо Армани , който и тази година впечатли присъстващите със основаните от него дрехи, не пропусна да се снима с всички ВИП посетители, като прегърна и първата родна актриса с номинация за " Оскар “.

На аления килим Бакалова бързо се сприятели и с племенницата на Армани - Роберта. Двете се прегърнаха пред обективите, а по-късно гледаха дружно от първия ред ревюто, като още веднъж за фотоси даже се хванаха за ръце.

На събитието екранната щерка на Борат театралничи и с основния редактор на стилната библия Vogue Ана Уинтур.

Актрисата впечатли критиците на терен с определения тоалет за ревюто. Тя заложи на черно-син костюм с ексцентричен принт и дръзка цепка. Тоалета си Бакалова съчета с черна барета, диамантени обеци и яркочервено червило.

" За мен беше чест да основа този тип за Мария с един от обичаните ми марки “, разяснява Валерия Ферейра, която стои зад грима на българката. За него тя е употребила артикули от разкрасителната линия на " Армани “, излиза наяве от обявата й в обществените мрежи.

На ревюто Бакалова е пристигнала с актрисата Мелиса Джордж, която по-паметливите фенове помнят от медицинския дълголетник " Анатомията на Грей “. С аплаузи новите модели на първокласната марка посрещнаха и Даян Крюгер и звездата от " Емили в Париж “ Ашли Парк.

Бакалова дойде за Седмицата на модата в Париж, откакто наблюдава друго ревю – този път на бижута, дело на " Луи Вюитон “. Компанията, която облече българката за церемонията на премиите " Оскар “ тази година, показа диамантените си аксесоари в Монако преди броени дни.

Съвсем скоро – на 14 юли, екранната щерка на Борат ще се разноски по аления килим и на филмовия фестивал в Кан, където ще показа кино лентата на Весела Казакова и Мина Милева " Жените в действителност плачат “. Заглавието е в селекцията на най-престижния кинофорум за паралелната стратегия " Особен взор “. Самият фестивал бе публично открит също във вторник вечерта с прожекция на мюзикъла на Лео Каракс “Анет “.

Филмът бе признат възторжено от публиката във Френската Ривиера, която удостои екипа с 5-минутни аплодисменти на крайници. В знак на облекчение от положителната реакция пък режисьорът и Адам Драйвър, който извършва основната мъжка роля, възпламениха по цигара в залата за прожекции пишат от сп. Variety. Сред изненадите на вечерта бе и появяването на Педро Алмодовар, който удостои Джоди Фостър с наградата за изцяло творчество.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР