България загуби от Финландия в мач от група 4 в

...
България загуби от Финландия в мач от група 4 в
Коментари Харесай

С гол от дузпа за цвят, но без лице и стил пред футболния свят: България с нова загуба от Финландия

България загуби от Финландия в мач от група 4 в Дивизия Б на Лигата на нациите.

Срещата бе предпоследна от шампионата за " лъвовете ", само че селекцията на Георги Дерменджиев не съумя да реализира първа победа в конкуренцията.

Тимът записа едно тъждество на старта против Ирландия, след което последваха три следващи загуби.

Тази вечер провалянето бе с гол разлика - 1:2, като тимът ни получи право да извърши две дузпи, само че вкара единствено един от ударите от бялата точка.

Димитър Илиев се разписа единствено три минути откакто се бе появил на терена, а малко преди този момент Галин Иванов не извърши добре дузпата си и не съумя да ни върне на по-ранен стадий в конфликта.

Пуки откри след едвам 7 минути игра, а в продължението на първата част Лод се разписа за 0:2.

ТОПСПОРТ наблюдава онлайн за потребителите си случилото се на терена:
 България - Финландия, онлайн онлайн
България - Финландия 1:2, гол на Митко Илиев от дузпа!

" Лъвовете " връщат едно попадение!

Първото полувреме не стартира по допустимо най-хубавия метод за състава ни. Гостите притежаваха топката по-често, като натикаха отбора ни в личната му половина.

Натискът на финландците даде резултат, като след 7 минути игра, с огромна лекост Пуки бе изведен самичък против Луков, като със забележително самочувствие преодоля стража на " лъвовете " за 0:1.

Последваха нови няколко акции за противника на националния ни тим, като в три следващи случая преднината на " Суоми " можеше да бъде удвоена.

В средата на полувремето и България понечи да показва качества в предни позиции. С добър изстрел се регистрира Карабельов, а малко по-късно центриране на Попов откри присъединилия се на скорост в наказателното поле Галин Иванов, който стреля с глава, само че не съумя да се разпише.
 Снимка 505494
Източник:

Това бяха опциите за тима ни в офанзива, а в комбиниране с неубедителните изяви на отбраната на " трикольорите ", непрекъснато се създаваха нови и нови предпоставки за увеличение преднината на съперниците ни.

Това се случи в продължението на първото полувреме, когато Пуки получи нова опция да стреля, направи го, първоначално Луков се намеси добре, само че при добавката на Лод нямаше нужната видимост и време за реакция и позволи топката още веднъж да влезе в българската врата. Така директно преди почивката преимуществото на гостите беше увеличено, което направи задачата за отбора ни още по-трудна за решение.

След тъкмо час игра Янков бе повален в наказателното поле и България получи право да извърши 11-метров углавен удар.

Зад топката застана Галин Иванов, чието осъществяване обаче не беше положително и гол не бе осъществен.
 Снимка 505495
Източник:

В 65-ата минута на терена се появи Димитър Илиев, като единствено три минути по-късно, за игра с ръка в наказателното поле, " трикольорите " получиха нова опция да изпълнят углавен удар.

Илиев застана зад топката и стреля тъкмо, връщайки състава ни в конфликта.

Нова смяна в резултата обаче нямаше, което означаваше следващо проваляне за националите, под управлението на Георги Дерменджиев.
 Снимка 505496
Източник:

В исторически проект България има съществено превъзходство в конфликтите с финландците - от 10 мача сме спечелили 7, позволили сме 2 загуби, а един път не е бил излъчен победител.
 Снимка 505487
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР