България, заедно с Румъния и Хърватия, е сред бедните страни

...
България, заедно с Румъния и Хърватия, е сред бедните страни
Коментари Харесай

Хърватски вестник: Курц дойде до Загреб с билет - икономична класа, а Борисов - с Airbus за 150 пасажери

България, дружно с Румъния и Хърватия, е измежду бедните страни членки на Европейски Съюз. Австрия пък е измежду по-богатите страни. Затова е забавно да се сравнят две фотографии, които демонстрират цялостното разминаване в харченето на държавни пари, когато става дума за политици - австриец и българин, пристигнали за конгреса на Европейската национална партия в Загреб. Това написа през днешния ден хърватският всекидневник Jutarnji list, представен от OFFnews.bg.

Първата фотография демонстрира младия Себастиан Курц, бъдещият австрийски канцлер, търпеливо чакащ реда си да се качи на Austrian Airlines. Той даже не пътува в бизнес класата, а непретенциозно зае мястото си в икономичната класа измежду всички останали пасажери. По този метод той печели състрадание със своята невзискателност, отбелязва хърватският вестник.



А в този момент имаме опцията да забележим и идването на българския министър председател Бойко Борисов, който реши да пристигна в Загреб с държавната " птица ", способна да транспорти повече от 150 пасажери. Това е аероплан Airbus A319, носещ националните знаци на Република България. Въпреки че българското държавно управление разполага и със доста по-малък Фалкон, Борисов реши да покаже целия разкош на държавния флот, коментира Jutarnji list.



Припомняме, че на 15 ноември щета на държавния Фалкон едвам не приключи съдбовно - навигационната система на самолета, в който е пътувал Борисов на връщане от Солун, блокира изцяло при опит за кацане на Летище София.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР