България участва ежегодно в панаира през последните 26 години, като

...
България участва ежегодно в панаира през последните 26 години, като
Коментари Харесай

От 26 г. участваме на изложението Отдих в Москва, за първи път сме страна партньор: Николова - slava.bg

България взе участие годишно в панаира през последните 26 години, като тази година за първи път сме страна сътрудник. Това от своя страна свидетелства както за значимостта на ревюто, по този начин и за значимостта на Русия като туристически пазар и сътрудник за страната ни. Това съобщи вицепремиерът по икономическата и демографската политика и министър на туризма, госпожа Марияна Николова при откриването на Международното туристическо ревю Отдих 2020 в Москва. Г-жа Николова акцентира в приветственото си слово, че всяка година стотици хиляди съветски жители избират България за своята отмора, разпознавайки традицията, качеството и разнообразието на българския туристически артикул.

Гостите ни от Русия избират нашите златни черноморски плажове, спа и уелнес центрове, гурме, културни и исторически направления. Страната ни има доста благоприятни условия за всеобщ и профилиран първокачествен туризъм, което прави България атрактивна и конкурентна дестинация на четири сезона, съобщи вицепремиерът Николова.

Тя обърна внимание и на обстоятелството, че пандемията от COVID-19 е оказала извънредно отрицателно въздействие върху туризма, който близо 3 месеца не действа, заради затворени граници и наложените противоепидемични ограничения, с които се лимитираха всевъзможен тип пътувания.

Въпреки всички компликации, с използването на навременни противоепидемични ограничения за ограничението на болестта и на стопански ограничения в помощ на туристическия бранш, България е подготвена да одобри посетители от Русия, като една сигурна дестинация в подтекста на продължаващата ковид рецесия, съобщи госпожа Николова. Министерството на туризма интензивно работи за възобновяване на туристическите визити с Русия, което е цел и за двете страни.

Международното туристическо ревю Отдих 2020 дава чудесна платформа, посредством която да се запознаете с туристическия капацитет на страната ни и бих желала да Ви поканя на нашия щанд да преоткриете България, обърна се към всички посетители министърът на туризма на България и изрази убедеността си за забавни и продуктивни срещи с участниците в ревюто в търсене на нови благоприятни условия за възстановяване на съдействието и партньорството в региона на туризма.
Вицепремиерът и министър на туризма госпожа Марияна Николова откри ревюто дружно с госпожа Зарина Догузова, началник на Федералната организация по туризъм на Руската федерация.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР