България трябва да стои максимално далеч от военния конфликт и

...
България трябва да стои максимално далеч от военния конфликт и
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: България трябва да стои максимално далеч от военния конфликт

България би трябвало да стои оптимално надалеч от военния спор и единственият път, по който би трябвало да се върви са мирните договаряния, а не предоставяне на оръжие или каквото и да е присъединяване в този боен спор.

Tова съобщи в ефира на Българска национална телевизия националният представител от " Българска социалистическа партия за България " Борислав Гуцанов.

" Всички сме наясно, че има съществени несъгласия сред Сергей Шойгу и армията на " Вагнер ". Има и две съществени групировки, които се бият в Русия - едната е обвързвана с капитала, другата - с производството в Русия. Естествено военно-промишления комплекс стои зад едната, а банкерите седят зад другата ", посочи депутатът.

Тази седмица от " Българска социалистическа партия за България " прочетоха декларация от парламентарната естрада против министъра на защитата Тодор Тагарев и против решението на държавното управление да вземем присъединяване в самодейност на Европейски Съюз на име " Инициатива за мир ".

" Много добре звучи, само че какво стои зад това - предоставяне на 1 милион снаряда на Украйна. Как може да даваш снаряди и да казваш, че работиш за мир и това е самодейност за мир ", попита Гуцанов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР