България ще започне участието си на световното първенството по волейбол

...
България ще започне участието си на световното първенството по волейбол
Коментари Харесай

България и Италия ще открият световното първенство по волейбол ден по-рано от предвиденото

България ще стартира присъединяване си на международното шампионата по волейбол за мъже на 9 септември в зала " Конгресна " във Варна. Националите ще открият конкуренцията против Финландия от 19.30 часа. В същия ден във Флоренция другият хазаин на шампионата Италия се изправя против Япония.

Първоначално уредниците бяха съобщили, че международното ще се организира от 10 до 30 септември. Решението шампионатът да стартира ден по-рано от плануваното е по предложение на италианската федерация, съобщи вицепрезидентът на българската федерация Любомир Ганев пред " Дневник ".

Световното състезание ще се организира до 30 септември, като в нея ще вземат участие 24 тима, разпределени в четири групи по шест. Възпитаниците на Пламен Константинов са в група D още с тимовете на Полша, Иран, Куба и Пуерто Рико, като първите четири ще продължат към втория стадий.

Градовете-домакини на групите във втората фаза ще бъдат конкретизирани според от класирането на България и Италия. Двете страни ще продължат присъединяване си надлежно в София и Милано, в случай че заемат едно от първите три места. Единствено четвъртото място ще прати българите в Милано или Болоня.

 България и Италия ще открият международното състезание по волейбол ден по-рано от плануваното
© http://italy-bulgaria2018.fivb.com/

Варна ще е българският град с най-вече мачове от международното. В зала " Конгресна " ще се изиграят общо 21 дуела - 15 от първата фаза и шест от втората.

София остава с минимум - шест срещи от втората фаза, защото по време на първата в " Арена Армеец " ще се организира международното по художествена гимнастика (10-16 септември). Финалите от шампионата ще се играят в Торино.

Двубоите от първата фаза ще са с начален час от 17 и 20.30 часа. Единствено програмата на 12 септември в Русе ще стартира в 14 часа поради изиграването на три мача от група B.
Цените на билетите към момента не са избрани.

Двубоите на България във Варна от първата фаза на международното състезание по волейбол:
9 септември против Финландия от 19.30 часа
13 септември против Иран от 20.30 часа
14 септември против Пуерто Рико от 20.30 часа
16 септември против Куба от 20.30 часа
18 септември против Полша от 20.30 часа
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР