България ще работи за осигуряване на радиочестотен спектър за най-новото

...
България ще работи за осигуряване на радиочестотен спектър за най-новото
Коментари Харесай

Московски: Ще работим за 5G свързаност

България ще работи за обезпечаване на радиочестотен набор за най-новото потомство телекомуникационна съгласуваност 5G. Това съобщи министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски по време на полемика в границите на неофициален Съвет на министрите на конкурентоспособността и телекомуникациите на Европейския съюз.
Форумът се организира през днешния ден в Талин, Естония. Министрите подписаха и взаимна декларация под мотото „ Осигуряване на 5G триумф за Европа “, оповестиха от МТИТС.
Министър Московски поддържа самодейността за създаване на изцяло обвързвано общество с използване на новите технологии, учредени на високоскоростни мрежи. „ Изграждането и развиването на 5G съгласуваност във всички браншове на промишлеността и в живота на елементарните хора, ще способства за развиване на единния дигитален пазар “, съобщи още министър Ивайло Московски. По думите му, завършването на Европейския дигитален пазар е съществена цел за българското държавно управление, в това число и за идното Председателство на България на Съвета на Европейския съюз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР