България ще играе срещу Финландия на старта на Световното първенство

...
България ще играе срещу Финландия на старта на Световното първенство
Коментари Харесай

Вижте двубоите на България във Варна на Мондиал 2018

България ще играе против Финландия на старта на Световното състезание 2018 по волейбол за мъже, на което страната ни е хазаин дружно с Италия.
Двубоят сред двата отбора ще бъде на 9-и септември от 19:30 часа в зала „ Конгресна “ в Двореца на културата и спорта във Варна. В същия ден Италия ще се изправи против Япония в другия мач на откриването, който ще се състои във Флоренция. Останалите противници на отбора ни в Група D са настоящият международен първенец Полша, Куба, Пуерто Рико и Иран.
Вторият дуел на състава воден от селекционера Пламен Константинов е против Иран на 13-и септември от 20:30 ч. На идващия ден, още веднъж от 20:30 ч., националите излизат против Пуерто Рико.
Следва ден отмора преди 4-ия конфликт на отбора ни против Куба на 16-и септември от 20:30 ч. В последната си среща от груповата фаза „ Лъвовете “ ще играят с Полша. Двубоят е на 18-и септември от 20:30 ч.

Много забавни дуели чакат и почитателите на волейбола в Русе. „ Булстрад Арена “ ще одобри конфликтите от Група B, в която са олимпийският първенец Бразилия, Франция, Канада, Египет, Китай и Холандия. В първия ден, на 12-и септември, Холандия играе с Канада от 14:00 ч. От 17:00 ч. Бразилия излиза против Египет, а от 20:30 ч. Франция се изправя против Китай.
До началото на Мондиал 2018 остават тъкмо 240 дни.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР