България се бори, но не взе нищо от Бразилия в

...
България се бори, но не взе нищо от Бразилия в
Коментари Харесай

Аспарух Аспарухов: Сигурен съм, че в бъдеще ще успеем да играем по-добре и ще имаме добри резултати

 България се бори, само че не взе нищо от Бразилия в България се бори, само че не взе нищо от Бразилия в "Арена Армеец "
" Извинявайте, само че не одобрявам това определение " предстояща " загуба. Излизаш, биеш се и каквото стане най-после. Ние имаме нашите си качества и шансове да спечелим всеки един мач, а дали ще успеем да го създадем, зависи от нас си ", съобщи Аспарухов.
 Николай Желязков: Имаме сили да създадем още победи на шампионата в Полша Николай Желязков: Имаме сили да създадем още победи на шампионата в Полша
" Не мога да кажа съответно какво не ни доближи и против Съединени американски щати, и против Бразилия, само че може би по малко във всеки детайл, във всеки детайл отстъпваме. В дадени моменти стояхме добре, само че като цяло би трябвало да имаме малко повече неизменност и да успеем да осъществяваме нашите си обстановки, които имаме. Много работа би трябвало, няма различен метод, по който да станем по-добри. Работим всеки ден, тъй като всеки ден всеки има желанието да става все по-добър и да оказва помощ на тима да се развива и да печели. Така че това е пътят и съм сигурен, че в бъдеще ще имаме положителни резултати ", сподели още националът.
 Мартин Атанасов: Позитивен съм, видяха се хубави неща Мартин Атанасов: Позитивен съм, видяха се хубави неща
" Страхотно е чувството да играя пред такава аудитория. Няма разказване, като си помисля, че преди няколко години гледах такива мачове в профил и настръхвах, то в този момент е ужасно и е доста зареждащо и дава страшна сила. Да защитаваш цветовете на своята татковина е нещо ужасно и благодаря на всички почитатели, които ни поддържат. Бих ги помолил и бих им споделил да не престават да го вършат, тъй като ние даваме всеки ден всичко от себе си. "
 Радослав Парапунов: В някои моменти не успяхме да издържим Радослав Парапунов: В някои моменти не успяхме да издържим
Още какво сподели Аспарухов след мача може да чуете във видео изявлението.


Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР