България само спечели имиджово, защото всички чуха, че България има

...
България само спечели имиджово, защото всички чуха, че България има
Коментари Харесай

Караниколов: България само спечели имиджово от Volkswagen

" България единствено завоюва имиджово, тъй като всички чуха, че България има забавен бизнес климат, щом " Volkswagen " от всички европейски страни, които сме в конкуренция, остава единствено една, и то забележете – с два терена, за нас беше доста имиджово. " Това сподели министърът на стопанската система Емил Караниколов в изявление за Българска национална телевизия.
Той уточни, че решението къде " Volkswagen "  да построят своя цех явно е доста мъчно и за самите тях.
" Решението къде отидат е проблем за " Volkswagen ". Явно не е елементарно, те трябваше да вземат решение при започване на годината, в средата на годината, предишния месец. Те не взимат това решение ", добави той.
Министърът на стопанската система даде обещание, че ще уведоми какво е било взетото от " Volkswagen "  решение незабавно щом то бъде публично оповестено.
" Но дано въпреки всичко да кажем, че България остана единствената страна, и това се разбра на всички места, от всички в Европа, която остана в битка с Турция. Какво ще е решението за вложение в цех за мотори с вътрешно горене: дизелов и бензин, ще си го споделим, давам обещание, след решение на " Volkswagen ". Нещо доста значимо: тук имаше доста сериозен екип на Volkswagen, доста съществени техни консултанти. Мисля, че за българската администрация: и държавна, и общинска тази към една година контакти бяха скъпи. Ние научихме доста неща. Ние сме подготвени и истината е, че не стопираме да търсим стратегически вложители ", добави Караниколов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР