България представя ловни капитални трофеи на международното ловно изложение в

...
България представя ловни капитални трофеи на международното ловно изложение в
Коментари Харесай

България представя ловни трофеи на изложението в Залцбург


България показва ловни капитални титли на интернационалното ловно ревю в Залцбург, Австрия – „ Die Hohe Jagd & Fischerei ”. Форумът, който се организира в интервала 16-19 февруари, е един от най-старите в Европа за лов, лов на риба, природа и завършения. Тази година в него вземат участие над 600 изложителя от 40 страни.

Посетителите могат да открият на българския щанд национална колекция от капитални титли, цялостна информация за всички типове дивеч, които се срещат у нас, както и опциите и изискванията за ловджийски туризъм в България. „ Участията в тези изложби дават опция освен да бъдат разпространявани българските ловни полета, опциите за ловджийски и различен тип туризъм измежду задграничните ловци, само че и да бъдат открити нови контакти и партньорства “ разяснява заместник-министърът на земеделието Валентин Чамбов при откриването на форума.

Ловната активност в България беше показана и на ревюто в Дортмунд, Германия, което се организира в края на предишния месец.

Страната ни ще бъде хазаин на Международната галерия „ Природа, лов и лов на риба ” в интервала 22-26 март в Пловдив. Събитието ще се организира за 27-и път и е под егидата на Министерството на земеделието. Посетителите и участниците ще могат да се срещнат с богатото многообразие от артикули за лов, лов на риба, различен туризъм и рискови спортове. В рамките на форума, който ще се организира в Международен панаир Пловдив, ще се състои и 8-ма Национална трофейна изложба.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР