България Отстраниха от длъжност шефа на НОИ-Силистра Шефът на НОИ-Слистра

...
България Отстраниха от длъжност шефа на НОИ-Силистра Шефът на НОИ-Слистра
Коментари Харесай

Отстраниха от длъжност шефа на НОИ-Силистра

България Отстраниха от служба шефа на НОИ-Силистра Шефът на НОИ-Слистра е отхвърлен по обвиняване, че са издавали неистинен документи за високи пенсии  Виолета Русенова 23 април 2019, 13:09  Отстраниха от служба шефа на НОИ-Силистра Източник: БГНЕС
пелативният профилиран съд в профил от служба началника на НОИ-Силистра Милен Пенчев – упрекнат за присъединяване в скица за разпределяне на високи пенсии против подправени документи.

Решението на магистратите е дефинитивно.

Досъдебното произвеждане бе формирано от Спецпрокуратурата за проведена незаконна група, която е работила на територията на София и Силистра. „ Групата е правила така наречен споразумяване на пенсии на жители като са се представяли за това документи, удостоверяващи неистинен трудов и застрахователен стаж. Документите се представяли пред НОИ-Силистра “, изясни преди време представителят на спецпрокуратурата Сийка Милева.

На 19 март Апелативният спецсъд дефинира за Пенчев мярка за неотклонение „ домакински арест “. „ Истината ще излезе нескрито. Аз имам вяра в правораздавателните органи, както доскоро съдът отхвърли да ме в профил от длъжността, по този начин и нещата мисля, че ще доведат до сполучлив край за мен “, сподели Пенчев пред медиите.

На 15 април Спецсъдът отхвърли да в профил от служба Милен Пенчев, само че в профил от служба Стоянка Симеонова, а юристът й Петър Чалъмов бе безапелационен, че ще апелират.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Виолета Русенова Източник:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР