България остава последователна и ще продължи да изразява своята пълна

...
България остава последователна и ще продължи да изразява своята пълна
Коментари Харесай

Поканиха Главчев на конференцията за възстановяване на Украйна в Берлин

България остава поредна и ще продължи да показва своята цялостна поддръжка за народа на Украйна, за нейната самостоятелност и ще взе участие интензивно в процеса на възобновяване й. Това съобщи служебният министър председател Димитър Главчев на среща с посланиците на Украйна Олеся Илашчук и на Германия Ирене Мария Планк. Информация за диалога им беше оповестена от пресцентъра на Министерския съвет (МС).

Главчев беше поканен да взе участие в конференцията за възобновяване на Украйна , която ще се организира при започване на юни тази година в Берлин.

Служебният министър председател увери, че страната ни продължава да е изцяло ангажирана с оказване на подпомагане на Украйна в редица браншове. По думите му това е явен израз на солидарността ни с народа и държавното управление на украинската страна. Главчев уточни, че България е подготвена да подкрепя интензивно Украйна в процеса й на възобновяване, промени и рационализация след края на съветската експанзия.

Основната цел на идната конференция в Берлин е да се активизира интернационалната поддръжка за реорганизация, промяна и рационализация на Украйна.
 Япония провежда конференция за възобновяване на Украйна
Япония провежда конференция за възобновяване на Украйна

Япония е предоставила 12,1 милиарда $ на Украйна - най-вече финансова и филантропична помощ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР