България не успя да се класира за финала на Евровизия.

...
България не успя да се класира за финала на Евровизия.
Коментари Харесай

България не успя да се класира за финала на Евровизия

България не съумя да се класира за финала на Евровизия. В първия полуфинал на песенния конкурс участваха 17 страни, 10 от които не престават до финала.

Страната ни се показа с песента Intentions, изпълнявана от Intelligent Music Project. В състава на групата влизат вокалистът на Rainbow - Рони Ромеро, " ветеранът " на състезанието - Стоян Янкулов-Стунджи, както и Славин Славчев, Димитър Сираков и Бисер Иванов. Те обаче не събраха задоволително гласове, с цел да продължат напред.

Музикалният план се хареса в залата, а коментаторът на телевизия Rai Uno означи, че българите имат доста прелестно театрално наличие. Сред специфичните резултати в нашата ария бе триметрово " звуково ядро ", ситуирано на сцената.



За финала се класираха представителите на Швейцария, Армения, Исландия, Литва, Португалия, Норвегия, Гърция, Украйна, Молдова и Нидерландия. Вторият полуфинал ще се организира в сряда, на него ще се явят още 18 страни.

Тази година събитието се организира в Торино, а спечелилият ще стане явен на 14 май.

Kalush Orchestra от Украйна са посочени като безспорни любимци с песента Stefania, отдадена на майката на един от музикантите. Мъжката хип-хоп група комбинира етнически претекстове с съвременен тон, реализиран с обичайни фолклорни принадлежности, написа " Сега ". Много от участниците във вечерта носеха украински знаменца или костюмите им бяха решени в жълто и синьо - цветовете на националния байрак на Украйна.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР