България може да не получи никакви средства по през тази

...
България може да не получи никакви средства по през тази
Коментари Харесай

България може да не получи пари по плана за възстановяване заради забавени закони

България може да не получи никакви средства по през тази година поради закъснение на законодателни ремонти в правосъдния бранш и поради промените в енергетиката.

Това изясни вицепремиерът по време на конференция, проведена от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и в. “24 часа ”.

“По механизма за възобновяване и резистентност пари ще има единствено, когато има резултати. Ние внесохме в Народното събрание 14 законопроекта – единствено три бяха признати ”, уточни служебният вицепремиер, представен от Българска национална телевизия.

Надявам се в последните дни на този парламент да бъдат гледани законите за промените по повод върховенството на закона и за механизма за отчетност на основния прокурор. Това от години се споделя на България, а ние не го вършим. Темата беше придвижена от министъра на правораздаването Крум Зарков в Народното събрание. Тези закони би трябвало да ги приемем, за какво те ще ни оказват помощ и за приемането ни в Шенген, сподели още Пеканов.

Атанас Пеканов отхвърли да разяснява дали ще остане в идващ екип на служебно държавно управление. “Нека да забележим и да не спекулираме, в идващите дни ще разберете всичко ”, уточни той в отговор на този въпрос.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР