България Министърът на образованието: Засега остава вариантът държавните зрелостни изпити

...
България Министърът на образованието: Засега остава вариантът държавните зрелостни изпити
Коментари Харесай

Министърът на образованието: Засега остава вариантът държавните зрелостни изпити да са на 29 май и 1 юни

България Министърът на образованието: Засега остава разновидността държавните зрелостни изпити да са на 29 май и 1 юни Ако има удължение на изключителното състояние, със същия брой дни ще се изместят и държавните зрелостни изпити 25 април 2020, 15:32  Министърът на образованието: Засега остава разновидността държавните зрелостни изпити да са на 29 май и 1 юни Източник: БГНЕС
инистърът на образованието Красимир Вълчев съобщи през днешния ден, че към този момент остава разновидността държавните зрелостни изпити да се проведат на 29 май и 1 юни. Той посочи, че министерството е квалифицирано и с аварийни разновидности.

"При удължение на изключителното състояние със същия брой дни ще се изместят и държавните зрелостни изпити. Имаме уверението от висшите учебни заведения, че ще се съобразят с приемните акции и освен от българските, само че и от тези в страните членки на Европейски Съюз. В момента пускаме онлайн анкета до всички учители до каква степен са стигнали. Ще вземем най дребното общо кратно. Всяка година последните седмици не се включват в държавните зрелостни изпити, т.е. няма да бъдат сюрпризирани от повече материал ", уточни министър Вълчев, представен от БНР.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР