България има нужда от парламент, който работи. Знаете, че между

...
България има нужда от парламент, който работи. Знаете, че между
Коментари Харесай

Румен Христов към ПП: Ако бяхте толкова добри, нямаше да имате по-малко депутати

България има потребност от парламент, който работи. Знаете, че сред два Народното събрание нормално се губят 2-3 месеца и Народното събрание не работи, уточни Христов. Според него сега се работи за постоянен парламент поради потребността да се свършат съответни неща като приемането на законите за Плана за възобновяване. Така водачът на Съюз на демократичните сили изясни, за какво партията му поддържа държавното управление на проф. Николай Габровски.
Прочетете още
Аз няма да давам препоръки на сътрудниците, които са от скоро в политиката, само че имам вяра, че ние сме тук да съграждаме, а не да разграждаме. Да изчегъръваш, надали това е най-хубавото. Ако вие бяхте толкоз положителни в ръководството, нямаше да имате 14 депутата по-малко, а 14 повече, сподели още Христов.

В този смисъл считам, че в случай че пропуснем шанса за държавно управление с първия мандат, ме съмнява това да стане с втория или третия мандат. Между другото с втория мандат в никакъв случай не е било съставяно държавно управление, а с третия - едно на господин Беров, добави водачът на Съюз на демократичните сили, добави той.

Асен Василев се съгласи, че е необходим кабинет, с цел да се движи страната напред. Проблемът обаче бил, че преди този момент страната има потребност да се махне " запушването в политическия живот ", което се дължи на това, че хора, които не са в Народно събрание дефинират кой ще ръководи страната.

Това дали ще го назовем задкулисие, кукловоди или сценаристи - няма значение. До момента, в който решенията не стартират да се вземат в тази зала, а не в кьошета, България няма да има законно ръководство, сподели Василев. 

Вие разбирате ли в какво политическо несъществуване сме? Лидерът на най-голямата политическа партия и президентът не могат да признаят, че са се срещали, уточни още той. И попита какво толкоз неприятно има да са се срещали, с цел да обсъдят по какъв начин да продължи страната напред.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР