България и Саудитска Арабия ще бъдат свързани с директна самолетна

...
България и Саудитска Арабия ще бъдат свързани с директна самолетна
Коментари Харесай

Полетите между София и Рияд започват през април

България и Саудитска Арабия ще бъдат свързани с директна самолетна линия от април тази година. Това стана ясно от срещата сред българските министри Александър Пулев и Никола Стоянов с министъра на стопанската система и планирането на Кралство Саудитска Арабия Файсал Ал-Ибрахим в Рияд. Всички процедури, свързани с разкриването на директната авиолиния, оповестиха от пресцентъра на Министерството на стопанската система.

По-добрата съгласуваност се чака да даде нови благоприятни условия за партньорства сред компании от двете страни.

Надяваме се и на повече взаимни планове в областта на осведомителните и информационните технологии и обмяна на практики сред започващи компании от двете страни “, сподели министърът на нововъведенията и растежа Александър Пулев.

Пулев и министърът на стопанската система и промишлеността организираха срещи с представители на български новаторски компании и Фонда за обществени вложения, най-големият върховен фонд на Саудитска Арабия, който ръководи запас от близо половин трилион $.

Министърът на нововъведенията показа опциите за вложения и за реализация на общи планове сред български и саудитски компании. Представителите на Публичния фонд демонстрираха сериозен интерес към стратегическо партниране, както и директни инвестиции във високотехнологични български компании.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинполети Саудитска Арабия София Рияд ПоследниНай-четениНакратко 40 Полетите сред София и Рияд стартират през април Digital 760 Пощенска банка записва взрив на заплащанията с цифровизирани карти Бюджет и финанси 116 България стои пред къса криза и разплитане на политическия възел Бюджет и финанси 608 Световната банка оряза икономическата си прогноза за България Компании 52486 Без жалост: Apple дава отговор на рецесията с продажбите с парадоксални цени? Енергетика 12312 „ Елхим-Искра “ създаде индустриална батерия, подобаваща за ВЕИ Компании 10929 Новината за Джак Ма изстреля акциите на куп компании нагоре Пазари 6606 Апетит за злато: 3 страни купиха 55 тона за месец Всички новини12:55 Digital 40 Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР