България е в икономическа криза и трябва да тръгне по

...
България е в икономическа криза и трябва да тръгне по
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: България трябва да тръгне по нов път на икономическо развитие

" България е в икономическа рецесия и би трябвало да тръгне по нов път на икономическо развиване с преструктуриране на стопанската система, на рационализация и цифровизация ". Това съобщи в ефира на Нова телевизия лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Пазарджик Драгомир Стойнев.

Той сподели, че би трябвало да се търсят артикули с висока принадена стойност, да се развива професионалното обучение. " Така ще привличаме и непознати вложения. За идващия интервал има 50 милиарда лева, които ще влязат у нас, които да ни подкрепят. България може да стане от най-бързо разрастващите се страни на Балканите, тъй че и младежите да сбъдват фантазии си тук ", разяснява той.

Стойнев акцентира, че на първо място би трябвало да се мисли за хората и тази мисъл е заложена в Планазапървите 100 дни ръководство.Той съобщи, че Българска социалистическа партия предлага минималната работна заплата да бъде 50% от междинната работна заплата за страната. " Важно е хората да имат еднакъв късмет. Всеки би трябвало да бъде и здрав. Затова не може здравето да бъде стока. Независимо дали живееш в София или в отдалечените райони би трябвало да имаш достъп до опазване на здравето по тази причина общинските лечебни заведения би трябвало да са предпазени обекти ", сподели още Стойнев.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР