България е превзета от Дяволски кръг“ - парите искат власт,

...
България е превзета от Дяволски кръг“ - парите искат власт,
Коментари Харесай

Почина Юрген Рот, автор на „Новите български демони“

България е завладяна от „ Дяволски кръг “ - парите желаят власт, а политиците — повече пари, с цел да имат повече власт. Това написа Юрген Рот преди време за България.
Вчера в Германия е умрял Юрген Рот. От една година той водеше тежка борба с рака. Това оповестиха журналистът Драгомир Иванов и издателят на „ Де зората “ Милен Радев. Рот бе измежду водещите проверяващи публицисти в Германия - изчерпателен анализатор на проведената престъпност и мафиотските структури в страните от Централна и Източна Европа.

Автор е на редица бестселъри, измежду които „ Червените босове “, „ Мрежите на терора “, „ Олигархът “, „ Гангстерите от Изтока “, „ Кланът Германия “ и други

След няколко пътувания в България, на основата на персонални контакти и грижливо проучвани източници, Юрген Рот разгласява книгата си „ Новите български демони “. В нея показва гледната точка на един самостоятелен външен наблюдаващ за престъпността, корупцията, „ обръчите от компании “ и неналичието на правда и ред, които въплъщават българската политическа реалност през последните 18 години – началото на прехода и първите години от участието ни в Европейски Съюз и НАТО.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР