България Деца от Каварна ще бъдат прибрани от Милано с

...
България Деца от Каварна ще бъдат прибрани от Милано с
Коментари Харесай

Деца от Каварна ще бъдат прибрани от Милано с правителствения самолет

България Деца от Каварна ще бъдат прибрани от Милано с държавния аероплан Това заяви министър председателят Бойко Борисов по време на изключителна среща в Министерския съвет 26 февруари 2020, 19:28  Няма да се купува нов аероплан за властта
Няма да се купува нов аероплан за властта
 Купища разгласи с пишман майстори, по какъв начин да се предпазим
Купища разгласи с пишман майстори, по какъв начин да се предпазим
 Д-р Кунчев: Вносът на ковид в България е неминуем
Д-р Кунчев: Вносът на ковид в България е неминуем
 Борисов: При зараза ще се оправим, само че ще е скъпо
Борисов: При зараза ще се оправим, само че ще е скъпо
 6 месеца българин лежи в арменски арест, какво прави страната
6 месеца българин лежи в арменски арест, какво прави страната
 Дефицит на маски и медикаменти против грип у нас
Дефицит на маски и медикаменти против грип у нас
 Агресия на пътя: Жесток побой с каска над възрастен мъж
Агресия на пътя: Жесток побой с каска над възрастен мъж
 Превозвачи на митинг поради тол системата, АПИ разясняват
Превозвачи на митинг поради тол системата, АПИ разясняват

коло 30 деца от Каварна ще бъдат прибрани с държавния аероплан от Милано. Това заяви министър председателят Бойко Борисов по време на изключителна среща в Министерския съвет с превозвачите за Тол системата.

Децата са били на посещаване в Ломбардия, и се намират в населено място на 20 км от Милано.

Борисов сподели, че би трябвало да провеждат превоз с медицински екипи, с цел да бъде закарана групата до летището в Милано.

В момента се оборудва държавният аероплан и, когато е подготвен, ще отпътува за италианския град, изясни министър председателят. Ще създадем всичко допустимо да ги приберем още довечера при опция, сподели той. Със самолета ще пътува медицински екип и ще откара децата непосредствено на летището във Варна. Карантинните ограничения ще се извършват в Каварна.

Вземат се всички ограничения, в самолета ще има лекари със особено облекло.

Премиерът уточни, че децата са добре. Той е разпоредил към този момент на външно министерство и специфичния щаб да се свържат с родителите.

Борисов уточни, че в началото е имало проект децата да пътуват от Милано с футболистите на "Лудогорец ", само че това е означавало и спортистите да бъдат по-късно подложени на 14-дневна карантина.




 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: вирус грип зараза ковид .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
18 коментара  1 Правят указател на домоуправителите  1 За 155 км към София и Варна няма да е нужна винетка  1 Колко време чакаме на опашка в Национален осигурителен институт  1 Сачева: Не може хората сами да вземат решение да излязат в карантина --> Пaрите ни  Правят указател на домоуправителите Правят указател на домоуправителите  За 155 км към София и Варна няма да е нужна винетка За 155 км към София и Варна няма да е нужна винетка  Колко време чакаме на опашка в Национален осигурителен институт Колко време чакаме на опашка в Национален осигурителен институт  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  Дефицит на маски и медикаменти против грип у нас Дефицит на маски и медикаменти против грип у нас  <br> Захлаждане и рисково време през днешния ден <br>
Захлаждане и рисково време през днешния ден
 <br> Зодии, с които е по-лесно да се живее <br>
Зодии, с които е по-лесно да се живее
 <br> Мерил Стрийп е <strong> неузнаваема </strong> и с нов цвят на косата. Вижте я <br>
Мерил Стрийп е неузнаваема и с нов цвят на косата. Вижте я
Последни  Грипна почивка в Пловдив и Раковски - 4 учебни заведения затвориха порти Грипна почивка в Пловдив и Раковски - 4 учебни заведения...  Коронавирус в Съединени американски щати, източникът не е явен Коронавирус в Съединени американски щати, източникът не е явен  <p><span style= „ Котка в стената “ новият политически...  Трима с ковид в Гърция, напрежението в страната пораства Трима с ковид в Гърция, напрежението в страната...  <p>Култовото предаване &bdquo;Сладко отмъщение&ldquo; за завръща в ефира</p> Култовото предаване „ Сладко възмездие “ за...  Иван Тодоров Шефът на " ТАД Груп " Иван Тодоров на независимост против 100...  <p>Италия в плен на <strong>коронавируса</strong>, папа Франциск<strong> &quot;леко болен&quot;</strong></p> Италия в плен на ковид, папа Франциск "леко...  <p><strong>Атанаска:</strong> Тази специалност е моето призвание</p> Атанаска: Тази специалност е моето предопределение  Иван Гешев Гешев: Политиците да решат коя страна избират  <p>Прераждане за иконата измежду &quot;горещите&quot; хечбеци</p> Прераждане за иконата измежду "горещите " хечбеци  Шокиращи данни за опазването на здравето в Русия Шокиращи данни за опазването на здравето в Русия  <p>Двама готвачи в люта </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР