Българинът става все по-беден, България трябва да се брани от

...
Българинът става все по-беден, България трябва да се брани от
Коментари Харесай

Десет небивалици от България. Плюс един бонус.

Българинът става все по-беден, България би трябвало да се брани от Европа, миграцията е най-голямата заплаха, а Орбан и сие ни мислят единствено положителното: Даниел Смилов изготви лист с топ 10 на подправените предизборни причини.

1. България би трябвало да се брани от Европа

В акциите на доста партии Европейски Съюз се показва като някаква опасност за българската държавност, нация или просвета. Истината е тъкмо противоположната - и държавността, и нацията, и културата ни в никакъв случай не са били в по-благоприятни условия за развиване. Европейски Съюз е солидна рамка за сигурност, достъп до запаси, благоприятни условия за другарство, търговия и взаимоотношение с най-развитите и богати нации. Български интерес е да пращаме в Европейския парламент хора, които пламенно бранят Европейски Съюз от другите му зложелатели.

2. Бедността у нас нараства

Някои партии се пробват да активизират протестен избор в своя поддръжка, като прибягват до изцяло погрешни изказвания. Стана към този момент факсимиле, че “българите са най-бедни”. Това изказване е правилно, само че с ангажимента “в ЕС”, която автоматизирано прави българите по-богати от към 90% от международното население. Нещо повече: изцяло погрешно е изказванието, че бедността в България се усилва или че се е нараснала след влизането ни в Европейски Съюз. Фактите са напълно разнообразни.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР