Българинът Мирослав Бърняшев, станал известен като Русев, ще вземе участие

...
Българинът Мирослав Бърняшев, станал известен като Русев, ще вземе участие
Коментари Харесай

Русев и Лана ще участват във филм

Българинът Мирослав Бърняшев , станал прочут като Русев, ще вземе присъединяване във филм, а компания ще му прави и неговата брачна половинка Си Джей Пери - Лана.

 Русев няма благосклонност към Лана
Русев няма благосклонност към Лана

Подготовката им за дуела е забележителна

Продукцията се споделя Other Versions of You и самият кечист се похвали за присъединяване си в него, като за задачата употребява Instagram.

Публикация, споделена от Miroslav Barnyashev на Мар 10, 2018 в 12:31 PST

Other Versions of You ще опише историята на една несподелена обич. Главният воин ще разбере, че детската му обич се омъжва за различен мъж, само че ще получи неустоимо предложение, с което може да я не помни, по този начин де, размени. А в случай че би трябвало да бъдем най-точни - да откри друга като нея.

 Русев и Лана оглеждат къщи в София
Русев и Лана оглеждат къщи в София

Доста сложна задача

Но за задачата ще би трябвало да премине през няколко порти, които ще го отведат в паралелни вселени. А там, той ще може да откри своята обич и даже тя да изпитва същото към него.

Публикация, споделена от Other Versions of You (@otherversionsofyou) на Апр 24, 2015 в 8:16 PDT

Звучи сантиментално, само че има и измама, а тя е, че един път минал, няма връщане обратно. Това ще бъде втора изява за Русев на огромния екран след присъединяване му в " Обратно преброяване " (2016 г.). Все още няма информация по кое време ще можем да забележим кино лентата, само че това, което знаем е, че героят на българина ще се споделя Кирил.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР