Българинът живее 7 години по-малко от жена сиБългаринът умира 7

...
Българинът живее 7 години по-малко от жена сиБългаринът умира 7
Коментари Харесай

Вижте акцентите от броя на “Труд” в събота, 12 май 2018

Българинът живее 7 години по-малко
от жена си


 02-1

Българинът умира 7 години преди жена си. Средната дълготрайност на живота при мъжете е 71,3 години, до момента в който при дамите е със 7,1 години по-висока – 78,4 години, оповестиха от Националния статистически институт. Това обаче не е обвързвано единствено с физическите разлики сред мъжете и дамите, а и с метода на живот – каква специалност има човек, под какъв стрес живее и до каква степен се грижи за здравето си.

ГЕРБ възхваляват
премиера Борисов


 04-1

“Меркел посреща Борисов със “Скъпи, Бойко ”, Макрон – с “Мон шер! ”, Ердоган му се изповядва “Бойко, желаят да ме убият. ” Това съобщи от трибуната в Народното събрание депутатът Георги Марков. Повод за декларацията на парламентарната група на ГЕРБ станаха следващите рецензии на социалистите към властта.
Марков изреди външнополитическите триумфи на държавното управление.

Хранят децата с самун второ качество

 08-1

Хляб със подозрително качество се предлага в учебните заведения и детските градини у нас, разгласи пред “Труд ” Емил Георгиев, ръководител на Федерацията на потребителите в България. Кметове заобикалят възлагането на публични поръчки за доставките на храни за детско и ученическо хранене и минават на непосредствено договаряне.

Идват повече спа туристи след масирана реклама

 dav

Ръст на спа туристи чакаме през идващите няколко години, откакто бъдат направени и промотирани новите 7 спа, бланео и уелнес направления, които се приготвят от Министерство на туризма в партньорство с общините в България, специалисти и сътрудници от сектора. Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова, която показа новите дестинации пред бизнеса в Сандански.

Нещастници клеветят България
за папата


 джузепе консоло

Интервю с професор Джузепе Консоло – юристът на Сергей Антонов

Радостина отново пита „ Защо? “
Радостина Константинова зададе стандарт в новата ни публицистика

 радостина константинова

Вчера, 11 май, журналистката Радостина Константинова – един от основателите на Пресгрупа “168 часа”, вестниците “Политика” и “Монитор”, щеше да навърши 57 години. На 14 май е премиерата на книгата й “Моето защо” от 19 ч. в Гранд Хотел София. Радостина е една от емблематичните персони в актуалната ни публицистика. Посмъртно бе удостоена с премията „ Черноризец Храбър ” – наградата на Съюза на издателите за създатели, чието творчество съставлява значителен принос за развиването и престижа на българската публицистика и свободата на словото. В доста изявления я нарекоха „ първа дама на перото ”.

“Борисов-3 ” – крачка напред, две встрани

 11-kuti

Днешното държавно управление търси по-скоро публично равновесие – разбор на доктор Борислав Цеков

Бит и психика на българската десница

 10-1

Научил се е към този момент, че с лява ръка сполучливо се бърка в десен джоб, както и противоположното – коментар на доцент доктор Георги Чанков

Елегантното списание “Труд Фамилия”

 0203.indd

Пълна седмична тв стратегия, кулинария, хороскоп, животът на звездите

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР