Българин наруши многократно закона и сега ще си понесе последствията.Задържане

...
Българин наруши многократно закона и сега ще си понесе последствията.Задържане
Коментари Харесай

Оставиха в русенския арест мъж с 22 присъди

Българин наруши неведнъж закона и в този момент ще си понесе следствията.

„ Задържане под стража “ постанови Районен съд – Русе по отношение на 60-годишния А. Д., упрекнат в опит за кражба в изискванията на рисков рецидив на 09.01.2022 година

Мъжът е бил осъждан общо 22 пъти главно за закононарушения срещу собствеността. Последното наказване от 2 години отнемане от независимост при непоколебим режим още веднъж за кражба е изтърпял на 31.05.2018 година Защитникът му изиска по-лека мярка за неотклонение с претекст съществуването на непрекъснат адрес.

Районен съд - Русе счете, че съпричастността на А. Д. в осъществяването на закононарушението се потвърждава от всички доказателства по делото: показанията на потърпевшия, че е забелязал обвинения да се крие в прилежащ парцел, а по-късно да бяга; протокола за оглед на местопрестъпление, от който е видно, че пред един от прозорците е открита отвертка; протокол за непринудено предаване, с който А. Д. е предал раницата с намиращите се в нея голям брой движимости, за които не е дал пояснения за благосъстоятелност и генезис. За закононарушението, в което е упрекнат възрастния мъж, в Наказателния кодекс е планувано наказване отнемане от независимост от три до петнадесет години. Според съда, мярка за неотклонение, друга от „ задържане под стража “, може да докара до осъществяване на ново закононарушение или укриване от страна на А. Д., поради това, че наложените му и изтърпяни до сегашния миг санкции не са осъществили превъзпитателен и предпазен резултат.

Определението на Районен съд – Русе, с което е взета във връзка с А. Д. мярка за неотклонение „ задържане под стража “ може да бъде обжалвано или протестирано в тридневен период, написа dunavmost.com.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР