Бактериалната вагиноза по правило се развива, когато умъртвяват полезни бактерии

...
Бактериалната вагиноза по правило се развива, когато умъртвяват полезни бактерии
Коментари Харесай

Без лекарства! 5 изпитани метода за борба с бактериалната вагиноза

Бактериалната вагиноза по предписание се развива, когато умъртвяват потребни бактерии във влагалището. Това разрешава на микроорганизмите, причиняващи болести, да се развъждат прекомерно бързо.

Това заболяване може да бъде съпроводено от жълтеникаво или сиво обособяване от влагалището, неприятна миризма на риба и други признаци, като изгаряне с уриниране.

За благополучие, има доста естествени средства, които са безвредни при 100% и че е доста елементарен за потребление, в сходство със здравето информация с позоваване на " Стъпка за здраве ".

1. Кисело мляко
Киселото мляко е богато на пробиотици - това е една от най-хубавата естествене средства против бактериалната вагиноза. То възстановява количеството на бактерии в вагиналната микрофлора и покачва устойчивостта на рискови бактерии, които предизвикват зараза. Прясното мляко съдържа млечнокисели бактерии, които оказват помощ да се оправим с гъбичките и бактериите, които нападат нашето тяло.

Как да го използваме?
Доказано е, че поглъщането и локалното приложение на кисело мляко оказва помощ за облекчение на инфекцията, и има същия резултат като този на клиндамицина.

Останалите способи за справяне с бактериалната вагиноза, четете в най-полезния уебсайт - zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР