Бъкингамският дворец съобщи, че лекарите на кралица Елизабет II са

...
Бъкингамският дворец съобщи, че лекарите на кралица Елизабет II са
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II остава под лекарско наблюдение в Балморал

Бъкингамският замък заяви, че лекарите на кралица Елизабет II са " загрижени " за нейното здраве и предлагат тя да остане " под лекарско наблюдаване ".

В момента Нейно Величество се намира в Балморал, в Шотландската планина.

Най-близките членове на фамилията на кралицата са били осведомени, оповестиха от двореца.

От Кларънс Хаус потвърдиха, че принц Чарлз и Камила към този момент са отпътували за Балморал. Принц Уилям също е на път към шотландското имение, до момента в който опасенията за здравето на монарха нарастват, оповестява „ Sun “.Очаква се принц Андрю и принцеса Ан да бъдат в двореца скоро.

По-рано кралица Елизабет II отсрочи съвещание на консултативнияТаен съвет. Вчера тя назначи новия министър председател на Англия от имението в Шотландия, а не от Бъкингамския замък, където събитието би трябвало да се случи по традиция.

„ Цялата страна ще бъде надълбоко разтревожена от новинитеот Бъкингамския замък този обяд.Моите мисли - и мислите на хората в нашето Обединено кралство - са с Нейно Величество кралицата и нейното семейство в този миг “, написа министър-председателят Лиз Тръс в Туитър профила си.

The whole country will be deeply concerned by the news from Buckingham Palace this lunchtime.

My thoughts - and the thoughts of people across our United Kingdom - are with Her Majesty The Queen and her family at this time.
— Liz Truss (@trussliz)
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР